Kakav meč Borussije i Augsburga i kakav šou Paca Alcacera

Bundesliga

Kakav meč Borussije i Augsburga i kakav šou Paca Alcacera

E. Škorić

Paco Alcacer je nevjerovatni dobitak dortmundske Borussije i to je odmah pokazao.

Borussia je u ludom meču 7. kola Bundeslige s 4:3 pobijedila Augsburg, iako je gubila 0:1, 1:2, a gol za pobjedu zabio je Paco u 96. minuti.

Paco je postigao i prvi, te drugi gol za Milionere, a jednom se u strijelce upisao Goetze. Moramo dodati da je Paco u tri utakmice za Borussiju zabio šest golova.

Borussia ostaje prva sa 17 bodova, a iza sebe ima Werder i Herthu sa po 14, te Bayern sa 13 bodova, ali Bavarci imaju i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Schalke je golovima McKenniea i Burgstallera slavio u Dusseldorfu sa 2:0, Mainz i Hertha odigrali su 0:0, dok je Hannover s 3:1 pobijedio Stuttgart.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi