24

Komentari (24)

muftup_skoro
celik je dobio denzilija kolko ja znam i to je bilo to u europi, tad je u parizu igro okocha
azmoh
Salgijica
Kakva debilana nesto se kao raspravlja totalno b3zveze. Daj nam 9vaj KUPS kuopio oni ce izbacit astanu. Najbolji par, ili luzern feynord ocekujem prolaz luzerna, feynird los
muftup_skoro
Mogli ste koristit Bilino
muftup_skoro
Celik je od genta izgubio dva nula..
kurjak
Može pričati ko šta hoće,onu noć su igrači Veleža pokazali kako se ostavlja srce na terenu, a na Grbavici su navijači,ne samo Red Army, već istinski simpatizeri, održali predavanje svima nama kako se bodri klub.
user1571956549
E jesu ovi pitari pojedini cigani u pm. Eto smeta im istorijski uspjeh veleza...
user1627592516
Momci pokazali kako se ostavlja srce na terenu, svaka čast pozz iz Zenice
bistrik87
Utrecht, po mom misljenju. Atromitos koji nije imao poraza kuci, kojeg Aek, PAOK, Olimpijakos, Panata, niko od njih nije pobjedio u gostima, a Sarajvo ih uzelo. Cestitke, svaka cast, ali pretjerano je reci da je najveci uspjeh.
Tarik_Hakalo
Kmeci seljoberu
CrveniKakanj
Definitivno najveća pobjeda bh. kluba poslije rata. Ne znam ko je glasao da nije.
Krajisnikljuti73
Pa zar Sarajevo nije izbacilo isto neki Grcki klub i zamal uslo u grupnu fazu..
nikobolji
Haj malo se smirite. Pricamo o trecem rangu takmicenje i drugom pretkolu. Ne moze se porediti sa play off Zelje i Sarajeva. Pogotovo utakmice lige prvaka.
CrveniKakanj
Atromitos ? AEK 12 puta prvak Grčke i 15 puta osvajac kupa i ti porediš Atromitos sa njima. A Želji i Sarajevu svaka čast na play off-u Lige Prvaka ali su ispadali u tim mečevima, ovdje se piše o pobjedi. I Veležova je do sada najveća. ?
Vrbaski
A PFC Levski koji je u to vrijeme bio jači od AEK a sada su svi zaboravili.
Interista1993
Genk je najveca Aek pa Utrecht
CrveniKakanj
Genk zvucnije ime od AEK-a ?
nemozetako
@Interista1993 ne brukaj se Bgt, nmz Genk stati i recenicu sa AEKom, realno govoreci stepenica ispod
Interista1993
Vrijednost Genka tad je bila nekih 60 mil eura tad racunaj u ovo vrijeme koliko bi bila
CeZenicaLik
Celik ih izbacio
Interista1993
Ne mozes porediti tad 25 i sad 35 kad su prepuhane cijene
Manager
@Interista1993 Nisu sad prepuhane cijene, smanjene su upravo zbog korone i svega, tako da tu je to negdje .. kao što su tu negdje i pobjede Sarajeva i Veleža u tim utakmicama, možda što je Sarajevo tada sigurno više vrijedilo, odnosno je sigurno više uloženo u to Sarajevo nego u sadašnji Velež je malo veća ova pobjeda Veleža, nego ta Sarajeva.
Manager
a i Utrecht je tu negdje ..ali opet je dosta manje uloženo u ovaj Velež nego u taj Zrinjski što je Utrechta dobio .. skuplji je taj Zrinjski bio msm prilično nego sadašnji Velež.
Manager
i AEK ima više trofeja nego Genk i Utrecht zajedno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.