Kakav potez Marca Overmarsa: Ovako se slavi izbacivanje Juventusa

Ajax u polufinalu

Kakav potez Marca Overmarsa: Ovako se slavi izbacivanje Juventusa

Edmir Škorić

Ajax je večeras u Torinu preokretom došao do pobjede nad Juventusom (2:1) i tako se plasirao u polufinale Lige prvaka.

Prvi meč je završen rezultatom 1:1 i Juve je kao domaćin bio favorit, no fantastični Ajax očitao je lekciju italijanskom prvaku i na kraju zasluženo prošao dalje.

Nakon što se meč završio, sportski direktor Ajaxa Marc Overmars krenuo je da slavi, a onda u jednom trenutku se naprosto bacio na travu.

Isprljao je bijelu košulju, ali to je sada najmanje važno... Ona se lako pere, a uskoro slijedi veliko polufinale i mečevi protiv Manchester Cityja ili Tottenhama.

Griezmann se prvi oglasio nakon meča: Njegova poruka će dati krila igračima Ajaxa

Prva zvijezda Atletico Madrida oglasila se na Twitteru te je poslala poruku fudbalerima Ajaxa koja će im sigurno dati dodatna krila.

On je stavio tri simboda aplauza uz riječ 'fudbal' čime aludira na to da je Ajax pokazao sjajnu fudbalsku predstavu, a u nastavku piše i 'Bravo Ajax'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Griezmann je sa svojim Atleticom ispao u osmini finala upravo od Juventusa.

Inače, Ajax je večeras Staru damu porazio sa 2:1 u Torinu i sa ukupnih 3:2 prošao u polufinale.

Top Komentari

forza_juve
Jah eto ne zna kako ce kupiti novu kosulju
0 1
Benjamingst
Puko je i to dobro hehehe mislim da je izgubi dah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi