Kako će navijači Domžala reagovati na poruku Ibričića: Tada je bilo najlakše pratiti klub...

Večeras igraju važan meč

Kako će navijači Domžala reagovati na poruku Ibričića: Tada je bilo najlakše pratiti klub...

S. Mlaćo

Čak četiri poraza u posljednjih pet utakmica upisali su nogometaši Domžala.

Ovaj tim je tako došao na deveto mjesto i ukoliko na njemu ostane, igrat će doigravanje za ostanak u ligi.

Iskusni Senijad Ibričić iako u poznim igračkim godinama, udarna je igla Domžala. Svjestan je da njega i saigrače ne ide, ali večeras ih očekuje važan ispit.

Na megdan će Triglavu, direktnom rivalu. Tim povodom govorio je i sam Ibričić.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Nismo ovo mogli očekivati ni u najgorim snovima, ali sada je veoma važno imati ljude koji nas prate. Kada smo bili u vrhu i igrali protiv rivala kao što su West Ham, Marseille, Freiburg i ostali evropski velikani, kao i protiv jačih domaćih protivnika, tada je bilo najlakše pratiti Domžale", kazao je Ibričić, te dodao.

"Igrači i treneri trebaju podršku. Svi vjerujemo da ćemo u narednim utakmicama ostvariti željene pobjede i osigurati miran kraj sezone u kojoj klub slavi stotu godišnjicu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi