Kako izgleda čovjek kojeg izviždi 65.000 ljudi? N'Zonzi nam je dao odgovor

Noć koju će Francuz dugo pamtiti

Kako izgleda čovjek kojeg izviždi 65.000 ljudi? N'Zonzi nam je dao odgovor

Roma je jučer i matematički osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka, ali će tamo ići sa druge pozicije zbog poraza od direktnog konkurenta za prvo mjesto, Real Madrida.

Italijanski predstavnik je pred svojim navijačima izgubio sa 2:0 i time samo dodatno iznervirao svoje navijače, koji u posljednje vrijeme nemaju mnogo prilike da se raduju.

Neko je morao platiti ceh loših rezultata Rome, a kola su se sinoć slomila na Stevenu N'Zonziju. U 64. minuti utakmice, Di Francesco je iz igre povukao Francuza na kojeg se doslovno okomilo 65.000 ljudi koliko ih je prisustvovalo utakmici.

Odavno neko na Olimpicu nije dobio tako jake zvižduke, ali pravo je pitanje je li baš N'Zonzi taj koji ih je najviše zaslužio ili je samo bio žrtva.

Italijanski mediji pišu da je N'Zonzi odmah produžio ka svlačionici kada je napustio teren, ali da su mu članovi stručnog štaba Rome sugerisali da se vrati na klupu za rezerve i da tako spriječi dodatno pogoršanje svoje situacije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

N'Zonzi je bio interesantan i režiseru prenosa, koji je nekoliko sekundi u krupnom planu držao francuskog fudbalera neposredno po izlasku u igru. Pognuta glava, pogled ka dolje i vjerovatno mnogo misli na umu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Žao Nzonzi-iju što je Odović pobjego
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi