12

Komentari (12)

Cocaine.
Čulić svojim člancima želi da bude veliki novinar, a ustvari se blamira. Članak izgleda kao duži post na forumu, od sadržaja preko iznošenja svog stava do korištenja riječi koje apsolutno nemaju mjesta u ozbiljnom tekstu.
glupko
koristiti rijec "retardiran" u ozbiljnom clanku je krajnje neozbiljno i uvrijedljivo...
Aldino
izgleda da mu je modic platio da napise ovaj clanak presmijesno je sve ovo
karlhajncbrazzzo
Kakvo bolan ispoštovavanje? Izmislio si novu riječ.
karlhajncbrazzzo
“ispoštovavanje” Nemoj ti više pisati kolumne.
19211921
krcmarevica je trebalo postavit kao sportskog direktora. kao trenere nije uvezao tri stvari, ali sve igrace koje je doveo pogodio je: curjuric, pavic, arezina, krpic... najbolji prijelazni rok zadnjih godina u želji
mlacenica1
Odlicna obzervacija. Dovest igraca, drzat ga sezonu van tima, pa ga onda bez prilike nogira trener koji klub napusti sedam dana kasnije... kako samo bacene pare, a sve sutke - hajmo hvalit sto ga dovodi, hajmo sad hvalit sto ga nogira
DeroVolk
Cimirotu pomoglo sto je igrao sa Matom Jajalom. Jarane, Gojko je igracina za Jajala i one sezone u Sarajevu i sada. Kaze naslov:"Kako je Krcmarevic pomogao Krupi a odmogao Želji", a u zaključku pises kako ce se tek pokazati šta može Modic u Krupi. Molim te daj otkaz.
milivoje
rijetko da sam veću glupost pročitao u zadnje vrijeme
DeroVolk
Prelistaj prethodni tekst o djevojkama iz Chelsea, pa ces pročitati gori, dobri moj milivoje.
plavi kanarinac
Hahahaha CULICU DAJ OTKAZ, KAZE MUJAGIC I MODIC... STO POSTO JEDAN BI IZBACIO KRPICA DRUGI CURJURICA...
casimiro
jebo ti modic familiju!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.