Kako je Lampard ubijedio Wernera da odbije Liverpool i prihvati Chelsea?

Nijemac otkrio detalje

Kako je Lampard ubijedio Wernera da odbije Liverpool i prihvati Chelsea?

A. Čaušević

Timo Werner, veliko pojačanje Chelseaja za novu sezonu, je priznao kako je prije potpisa za Plavce pregovarao sa Liverpoolom.

Redsi su u svojim redovima željeli vidjeti odličnog njemačkog napadača, ali su na kraju odlučile ubjeđivačke sposobnosti Franka Lamparda.

"Pregovarao sam s drugim klubovima, kao što je Liverpool", rekao je Werner koji je iz RB Leipziga na Stamford Bridge stigao za 53 miliona eura.

Nakon toga Werner je otkrio detalje kako ga je zapravio Lampard nagovorio da odbije sve druge klubove i prihvati Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lampard me je stalno zvao, slao mi je mnogo poruka i fotografija da mi pokaže kako me želi koristiti i kakav način igre želi. Dao mi je viziju svog sistema", dodao je njemački reprezentativac.

Werner je za Chelsea zvanični debi upisao prije nekoliko dana protiv Brightona, ali na svoj prvijenac u dresu novog kluba sačekati još neko vrijeme.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Guber
Tako sam ja jednoj ženskoj slao poruke i slike kako ću je iskoristiti ali čuda gle ne htjede ccc.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi