Kako ponijeti "brdo" piva i kobasicu? Pitajte navijača Fortune

Hit na društvenim mrežama

Kako ponijeti "brdo" piva i kobasicu? Pitajte navijača Fortune

Navijači Fortune Dusseldorf i ne mogu uživati u igrama svojih miljenika u Bundesligi pošto se ova ekipa nakon sedam kola nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli.

Ali zato mogu uživati u jelu i piću na stadionu. Naime, Fortuna je u subotu na svom terenu upisala poraz od Schalkea rezultatom 0:2, a jedan navijač domaćih je postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

Njega su kamere uhvatile tokom TV prenosa kako u ustima nosi kobasicu, a u rukama "brdo" piva. Njegov pokušaj da sve to donese do svog mjesta je nasmijao mnoge, a screenshot ovog kadra se munjevitom brzinom proširio internetom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Fortuni je poraz od Schalkea bio treći u nizu, dok su "Švabe" nakon pet uzastopnih poraza uspjele vezati dvije pobjede.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi