Kako se Ronaldo snalazi u ulozi pljačkaša?

Dobra atmosfera u reprezentaciji Portugala

Kako se Ronaldo snalazi u ulozi pljačkaša?

E. Škorić

Cristiano Ronaldo i društvo izuzetno su raspoloženi, a to pokazuje i najnoviji snimak sa okupljanja portugalske reprezentacije.

Portugal je u četvrtak navečer pobijedio Litvaniju sa 6:0 uz hat-trick Ronalda, pa će protiv Luksemburga imati priliku da ovjeri drugo mjesto i plasman na Evropsko prvenstvo.

I dok se pripremaju za taj posljednji meč u kvalifikacijama za Euro, Ronaldo i društvo se opuštaju, šetaju u slobodno vrijeme, a zvijezda Juventusa je u jednom trenutku odlučila da odglumi pljačkaša.

Prišao je Ronaldo automobilu i unutra uzeo iz ruku mobitel jednoj osobi, ali ubrzo ga je vratio i svi su se na kraju samo slatko nasmijali.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi