Kako su Finci igrali na Bilinom polju najbolje govori Pukkijev komentar nakon meča

Doživjeli ubjedljiv poraz

Kako su Finci igrali na Bilinom polju najbolje govori Pukkijev komentar nakon meča

A. Čaušević

Finska je ubjedljivo poražena u Zenici. Bosna i Hercegovina je skandinavskoj selekciji održala fudbalsku lekciju i pobijedila s 4:1. 

Prije utakmice najveća opasnost za gol Ibrahima Šehića je trebao biti Teemu Pukki, međutim napadač Norwich Cityja se nije proslavio na Bilinom polju.

Pukkija je sjajno zaustavila odbrana Zmajeva, a njegov komentar poslije utakmice najbolje oslikava igru Finaca.

"Bili smo ispod nivoa. Zaista sam razočaran kako sam odigrao. Nisam ostavio traga, gubio sam previše lopti i davao loše pasove", rekao je sasvim iskreni Pukki nakon susreta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U utorak Finska dočekuje Armeniju. U slučaju da BiH pobijedi Grčku, a Finci remiziraju ili izgube bh. reprezentacija će prestići skandivsku selekciju na tabeli.

Top Komentari

nightcry
Timmo je morao biti "ubiven" !?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi