Kako su nogometaši Zvijezde ostali bez pola plate?

Burno je na Banja Ilidži

Kako su nogometaši Zvijezde ostali bez pola plate?

S. Mlaćo

Zvijezda iz Gradačca je tek na devetom mjestu Prve lige FBiH sa samo 15 osvojenih bodova u 11. kola.

Tim iz Gradačca dobro je otvorio sezonu, no ubrzalo je sve 'palo u vodu' i krenuli su loši rezultati koji su na kraju donijeli i deveto mjesto.

Jasan je to bio znak da se alarmi u klubu krenu paliti, a Senada Hadžića naslijedio je Vlado Jagodić koji je za sada nije proslavio, čak naprotiv.

Zvijezda djeluje potpuno bezidejno, a potvrdio je to domaći poraz od Slavena iz Živinica u prošlom kolu. Bilo je 0:1.

Ceh su na kraju platili nogometaši kojima je odbijeno 45 posto plate od proteklog mjeseca, zbog čega su oni ove sedmice odbili odraditi jutarnji trening, no isti je održan nešto kasnije.

Iz izvora bliskih klubu saznajemo da je pokrenut i disciplinski postupak za mjesec oktobar, a razlog je isti, loši rezultati. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sve će sada ovisiti od meča u Travniku na koji Gradačačani putuju sa željom da se kući vrate sa tri boda, te izbjegnu nove sankcije.

Meč na Piroti igra se u subotu u 14:30 sati.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi