Kakvi prizori u pozadini, ali Ronaldo je svjestan da mora da se vrati...

Uskoro će opet biti u Torinu

Kakvi prizori u pozadini, ali Ronaldo je svjestan da mora da se vrati...

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo još uvijek se nije vratio u Torino.

Na samom početku pandemije koronavirusa Ronaldo se vratio kući u Madeiru i očigledno nema namjeru da se tako brzo vrati u Torino, dok se očekuje odluka o tome hoće li se Serija A nastaviti u narednom periodu.

Portugalac se na Instagramu pohvalio prekrasnom panoramom njegove zemlje. Fotografisao se zajedno sa svojim sinom uz poruku: "Otkrivanje mog otoka s najboljim društvom".

Ronaldo sa sinom istražuje prelijepi otok u vjerovatno posljednjim danima prije polaska u Italiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon povratka u Italiju, Ronaldo će morati ostati u izolaciji još 14 dana. Prvenstvo Serije A završeno je 10. marta, no klubovi su izrazili želju da se u junu vrate na teren, a treninzi treba da počnu već u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti