Kakvi su to navijači! Pogledajte kako je Karius dočekan na Anfieldu

Ovo će pamtiti dok je živ

Kakvi su to navijači! Pogledajte kako je Karius dočekan na Anfieldu

Navijači Liverpoola su sinoć pokazali da su, bez ikakve dvojbe, jedni od najboljih na svijetu.

Najbolje je to na svojoj koži osjetio golman Loris Karius, koji u posljednje vrijeme trpi mnogo kritika. Sve je počelo od onih kardinalnih grešaka u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, nakon čega je pravio kikseve i u nekim pripremnim duelima za novu sezonu.

Pola planete se okomilo na Kariusa, ali oni istinski navijači Liverpoola su mu pružili podršku i doček koji neće zaboraviti dok je živ. 

Igrao se 73. minut prijateljske utakmice protiv Torina (3:1) kada je Karius ušao u igru umjesto Alissona, a cijeli Anfield je ustao na noge i velikim aplauzom pozdravio svog golmana. Pa sada zamislite kako se on osjećao u tim trenucima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otprilike, ovim potezom je objašnjena razlika između pravih navijača koji dolaze na utakmice i onih koji su najpametniji na društvenim mrežama. Sve je jasno, a video morate vidjeti...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi