U Engleskoj se vodi rasprava o izjavi Rodrija nakon meča Manchester City - Leicester

Smatra da nije pošteno

U Engleskoj se vodi rasprava o izjavi Rodrija nakon meča Manchester City - Leicester

E. Škorić

Manchester City je doživio pravo prizemljene, pošto je na svom Etihadu s 5:2 poražen od Leicestera.

Rano su Građani poveli golčinom Mahreza, no na kraju su doživjeli težak poraz. Nije to bio običan poraz, a izjava domaćeg nogometaša Rodrija izazvala je velike rasprave na Otoku.

"Nogomet nije bio pošten prema nama. Za mene su oni imali sreće. Možda je to naša krivnja, možda njihova snaga, ali to je teško objasniti", kazao je Rodri, koji je istakao da je njegov tim imao 16 udaraca prema golu Leicestera, a s druge strane je upućeno njih sedam, a čak pet završilo je u mreži Građana.

"Napravili smo puno dobrih stvari da bismo pobijedili u utakmici. Momčad poput Leicestera dolazi ovdje i igra s 11 igrača iza lopte. Mlad sam i pokušavam učiti u svakoj utakmici, ali u ovakvim igrama, gdje protivnik ne radi ništa, ostajete zbunjeni. Nije onako kako želim da igram", dodao je Rodri koji je ovog ljeta potpisao za City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je u dva odigrana meča Premier lige ostvario pobjedu i poraz, a narednog vikenda gostovat će Leedsu koji je sjajno otvorio sezonu nakon što se vratio u Premier ligu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Imali srece, ljudi se igrali sa njima, petom davali golove. Treba nekad spustiti glavu i priznati poraz
1 0
LeicesterCity
??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi