Kalinić: Hvala Fiorentini, ali želim ići
Foto: EPA

Na pragu Milana

Kalinić: Hvala Fiorentini, ali želim ići

Nikola Kalinić u razgovoru za Sky Sports javno je poručio da želi preći u Milan. 

Sapunica oko transfera hrvatskog napadača na San Siro traje već nedjeljama. Fiorentina za njegove usluge traži 30 miliona eura, Milan nudi nešto manje, no sve je izglednije da će na kraju doći do dogovora i da će Kalinić obući crveno-crni dres. 

Cijelu priču Kalinić je ubrzao izjavom koju je dao za Sky Sports.

"Želim u Milan, želim napraviti korak dalje u karijeri. Također, želim zahvaliti Fiorentini na svemu, no ovdje završava moje poglavlje", kazao je Kalinić. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eventualni transfer u Milan za Kalinića bi značio ujedno i vrhunac dosadašnje karijere. On je, podsjećamo, prije Fiorentine još igrao za Dnipro, Blackburn, Hajduk, Šibenik i Istru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi