Kalinić ostaje u Fiorentini

Ništa od prelaska hrvatskog fudbalera u Napoli

Kalinić ostaje u Fiorentini

E. Čaušević

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić nema namjeru da u januarskom prelaznom roku napusti Fiorentinu.

U italijanskim medijima pojavila se informacija da će čelnici Napolija do kraja prelaznog roka u svoj tim dovesti napadača Fiorentine Nikolu Kalinića. Ipak, njegov agent Tomislav Erceg demantovao je ove navode.

"Nikoli godi interes Napolija, ali on ne želi napustiti Fiorentinu. On je u Firenci tek šest mjeseci i sretan je situacijom i minutažom u Fiorentini", rekao je Erceg.

On je dodao da je trener Fiorentine Paulo Sousa jedan od najzaslužnijih što se Kalinić brzo uklopio u novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napoli u budućnosti? Pa nikad ne reci nikad u fudbalu. Na kraju krajeva on je iz Splita, a taj grad je dosta sličan Napulju. Nikad se ne zna", dodao je Erceg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi