Lovren ne prestaje, za slabe igre Hrvatske krivi samu Ligu nacija
(Foto: EPA) Hrvatska još nije postigla gol u Ligi nacija, a nakon debakla protiv Španije u prvoj utakmici sinoć je remizirala se Engleskom.

"Teško je igrati za ništa"

Lovren ne prestaje, za slabe igre Hrvatske krivi samu Ligu nacija

Hrvatski štoper Dejan Lovren je prije nekoliko dana izazvao dosta reakcija svojim kritikama na račun novog UEFA-inog takmičenja - Lige nacija.

Defanzivac Liverpoola ne vidi smisao igranja Lige nacija za koju smatra da je besmislena, a ni nakon sinoćnje utakmice sa Engleskom (0:0) na Rujevici nije propustio priliku da to ponovo istakne.

Hrvatska igra dosta loše, još uvijek nije postigla gol u Ligi nacija, a nakon debakla protiv Španije, sinoć je okvir gola spašavao Vatrene na Rujevici.

"Nekako je i bilo gledljivo s obzirom da nije bilo publike, a bod je dobar, možemo biti zadovoljni. Ono što smo odigrali protiv Španije je bila sramota, ne možes sebi dopustiti da primiš šest golova. Danas je bilo puno bolje i samo nam je falio gol", poručio je Lovren, pa dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Vraća nam se polako glad za utakmicama kao u Rusiji, iako je teško igrati ove utakmice za koje znaš da se igraju za ništa... Nama je najbitnije ono što dolazi u trećem mjesecu i ove utakmice nam služe da popravimo atmosferu."

Top Komentari

Robijaš88 RZ
Lovren zaćepi
13 6
mer12
Izgubi 6-0 pa prica ovako a da su pobjedili, drugu bi pricu ,pricao
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi