Kramarić: Rebić i ja zbunjujemo protivnike
Na praznoj Rujevici nije bilo pogodaka, Hrvatska je bez gola u Ligi nacija, ali Kramarić smatra da to i nije toliko loše

Napadač Hrvatske

Kramarić: Rebić i ja zbunjujemo protivnike

Edmir Škorić

Andrej Kramarić nije bio nezadovoljan nakon što je Hrvatska na Rujevici odigrala 0:0 sa Engleskom u Ligi nacija.

Hrvatska je i nakon druge utakmice u Ligi nacija bez pobjede i gola, pošto je na praznoj Rujevici Engleska osvojila bod, ali bila daleko bliže osvajanju sva tri.

"Možemo biti zadovoljni s utakmicom, bila je dinamična. Šteta što nije bilo navijača, sigurno bi nam dali vjetar u leđa. Moglo je biti golova na obje strane, možemo biti zadovoljni na kraju. Trebamo ovako nastaviti dalje. Igrali smo protiv velike svjetske momčadi", rekao je Andrej Kramarić.

Mijenjao je često pozicije sa Antom Rebićem.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Svi znamo i moju i njegovu situaciju i poziciju u klubovima. Odgovara nam to miješanje pozicija, time možemo i zbuniti suparnike."

Top Komentari

Damče
Zbunjuješ ti sam sebe Kramariću
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti