Srbijanski košarkaš zbog hrvatskog fudbalera nema mira: "Ovo izmiče kontroli"

Javni apel

Srbijanski košarkaš zbog hrvatskog fudbalera nema mira: "Ovo izmiče kontroli"

Hrvatska je na proteklom Svjetskog prvenstvu u Rusiji postigla historijski uspjeh. Vatreni su osvojili drugo mjesto, a tokom Mundijala je malo šta moglo narušiti atmosferu u njihovom taboru.

Ipak, jedna od negativnih stvari bila je situacija sa napadačem Milana Nikolom Kalinićem kojeg je Dalić poslao kući nakon njegovog odbijanja da kao izmjena uđe u igru u finišu susreta.

Mnogo se debatovalo i na društvenim mrežama o Kaliniću i potezu selektora Dalića, a proteklih dana je aktuelna debata o tome da li Kalinić treba dobiti medalju sa Mundijala. Čini se da ove debate idu i "preko leđa" srbijanskog košarkaša, imenjaka hrvatskog fudbalera, Nikole Kalinića.

Očigledno su mnogi pomiješali njih dvojicu, pa košarkašu Fenerbahčea na društvenim mrežama stiže veliki broj poruka upućenih napadaču Milana, te se njegov "tag" našao u mnoštu postova vezanih za hrvatskog fudbalera.

Košarkaš Nikola je sada odličio javno reći da je stvar izmakla kontroli, te je šaljivo poručio svima da dobro proguglaju ko je ko.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Dečki, ja nisam fudbaler, ovo izmiče kontroli. Postoje dvojica Nikola Kalinića, proguglajte ako mi ne vjerujete", istakao je košarkaš Fenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi