Kane je već na ostrvu, Rashford stiže u društvu Skomine, a Džeko?

Zanimljiva animacija

Kane je već na ostrvu, Rashford stiže u društvu Skomine, a Džeko?

Iza nas su vrlo zanimljivi revanši osmine finala Lige prvaka nakon kojih smo ostali bez velikana kao što su Real Madrid, PSG ili Borussia Dortmund. 

Poznata stranica Bleacher Report odlučila je da napravi zanimljivu animaciju onoga što se dešavalo u dosadašnjem dijelu knock-out faze.

Glavni likovi animacije su fudbaleri klubova koji učestvuju ili su učestvovali u osmini finala Lige prvaka, a među njima je i Edin Džeko.

Harry Kane je već stigao na ostrvo koje se zove 'četvrtfinale', a vrlo brzo čamcem stiže Marcus Rashford i to u društvu glavnog suca sinoćnje utakmice Damira Skomine. Neymar je ostao na susjednom ostrvu žaleći se na povredu, dok Marco Reus, uprkos šlaufu kojeg nosi, nije smio ni da uđe u vodu.

Neke bitke još uvijek traju kao što je ona između Mohameda Salaha i Thomasa Mullera, dok je ispod njih u vodi ostao Džeko. On se drži za glavu sav u zavojima čime se vjerovatno aludira na simuliranje Dijamanta prilikom duela sa Pepeom tokom sinoćnje utakmice.

Također, stranica je napravila i zanimljivu animaciju poslije sinoćnje utakmice PSG - Manchester United.

Parižani su ispali iz Lige prvaka, a uništili su ih Romelu Lukaku i Marcus Rashford. Na taj način su uništeni Buffonovi snovi da će ove sezone konačno podići 'klempavi trofej'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Hoss
Nisu zavoji nego oklop gladijatora, jel neko od vas imao istoriju u skoli ili slucajno pogledao neki film ili seriju na tu tematiku? Rim-Gladijatori kontate?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi