Kane: Ovakve utakmice su uvijek teške
Foto: EPA

Kane nakon pobjede Engleske protiv Malte

Kane: Ovakve utakmice su uvijek teške

S. Bošković

Fudbalska reprezentacija Engleske je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine savladala Maltu s rezultatom 4:0. 

Engleska se mučila sve do 53. minute dok Harry Kane nije pogodio mrežu protivnika, a sjajni napadač je priznao da ovakve utakmice, kad je jedna ekipa apsolutni favorit, nikad nisu lake. 

"Kad dođe do ovakvih utakmica, pogotovo u gostima, onda nikad nije lako. Činili smo sve da zabijemo gol, a oni su igrali s deset igrača iza lopte. Znali smo da moramo napadati i da ćemo povesti. Na kraju smo s pobjedom od 4:0 napravili dobar posao", izjavio je Kane. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Harryju Kaneu ovo je bio peti gol za reprezentaciju Engleske u posljednja tri nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi