Kaneov učinak protiv redovne mušterije je impresivan

Postigao devet golova

Kaneov učinak protiv redovne mušterije je impresivan

A. Čaušević

Sezona Harrya Kanea je očigledno počela s golovima. Na osam mečeva u svim takmičenjimao ve sezone zabio je šest golova. 

Tottenhamu stvari ne idu baš najbolje, a jučer je su Pijetlovi uz dosta muke na na svom stadionu pobijedili Southampton s 2:1.

Jedan od golova za londonski tim je postigao i Kane kojem je ekipa s juga Engleska redovna mušterija. Na posljednjih osam međusobnih duela zabio im je osam golova.

Impresivna je statistika 26-godišnjeg napadača protiv Svetaca. Devet golova je zabio iz 13 šuteva u okvir. Dakle, samo četiri pokušaja nisu završila u mreži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, engleski reprezentativac je prvi gol Southamptonu zabio u decembru 2015. godine, da bi uslijedila jednogodišnja pauza do dcembra 2016. godine. Na Boxing day 2017. zabio im je hat-trick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi