Kao da je derbi već počeo: Navijači ljutih rivala na zadnjim treninzima pred De Klassiker

Najveća utakmica u Holandiji

Kao da je derbi već počeo: Navijači ljutih rivala na zadnjim treninzima pred De Klassiker

Sutra u 16:45h na Johan Cruijff Areni počinje najveći holandski derbi, duel Ajaxa i Feyenoorda.

"Zagrijavanje" je već počelo. Danas su dva tima odradila posljednje treninga pred veliku utakmicu, a navijači su se potrudili da svojim miljenicima daju vjetar u leđa.

Naime, navijači Ajaxa i Feyenoorda su se pojavili na treninzima svojih ekipa, a fudbalere su bodrili kao da je utakmica već počela. Naravno, nije moglo ni bez pirotehnike.

Inače, Ajax je trenutno vodeći tim holandskog šampionata, dok se Feyenoord ne može pohvaliti dobrim startom sezone s obzirom da je ekipa koju sa klupe vodi Jaap Stam 11. na tabeli nakon 10 odigranih kola.

Ipak, stanje na tabeli ništa neće značiti u sutrašnjem derbiju...

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi