Kao da je srušio Voždovac, a ne Liverpool: Pavkov briljirao pred kamerama
Skromni napadač Crvene zvezde do jučer je bio osporavan, a danas je top tema evropskih sportskih medija

Hladnokrvan kao nikad

Kao da je srušio Voždovac, a ne Liverpool: Pavkov briljirao pred kamerama

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov bio je apsolutni junak velike pobjede nad Liverpoolom na Marakani.

Zvezda je slavila sa 2:0, a oba gola je postigao sjajni Pavkov kojeg su do jučer mnogi osporavali. Ipak, 24-godišnji napadač je pokazao da nije slučajno u Zvezdi, a njegov drugi gol će se dugo prepričavati među navijačima ovog kluba.

Bilo je zanimljivo čuti šta je Pavkov rekao poslije utakmice, a pred kamerama je bio hladnokrvan kao da je zabio dva gola Voždovcu ili Čukaričkom, a ne jednom Liverpoolu.

"Vjerujte mi, ne bih vam poželio da budete u mojoj koži", neočekivano je izustio Pavkov, te obrazložio: "Trenutno nemam osjećanja, još sam pod utiskom".

"Najavio sam prije par dana da bih volio da postignem gol Liverpoolu, dao sam dva i šta da kažem... To je ostvarenje mojih snova, kao dijete sam maštao da dajem golove u Ligi prvaka. Presretan sam".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon drugog gola, Pavkov je nekoliko sekundi sačekao sa slavljem, ali to nije bio plan.

"Nikada ne smišljam radovanja prije utakmice. Sedam-osam sekundi se nisam radovao, i ja sam bio u nevjerici kad sam dao onakav gol", rekao je Pavkov, koji nakon svega viđenog djeluje kao izuzetno skroman momak.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ko mu je kriv sto nezna da proslavi to,trebao bi mnogo vise emocija da pokaze!!!
3 27
damir bosnjak
hamo hamu vidi mu glave..hahahah
12 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi