Kao da su postali prvaci svijeta: Nakon čuda uslijedile su suze pred kamerama!

Rossi se nije suzdržao

Kao da su postali prvaci svijeta: Nakon čuda uslijedile su suze pred kamerama!

Admin Čaušević

Nekoj reprezentaciji je sasvim normalna pojava da veže nekoliko mečeva bez poraza, dok je to San Marinu čudo ravno osvajanju Svjetskog prvenstva.

Remijem protiv Gibraltara (0:0) San Marino je uvezao dvije utakmice bez poraza u Ligi nacija, iako su igrali skoro cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje.

Poslije utakmice neki igrači se nisu uspjeli suzdržati, a da ne puste suze radosnice od sreće i zadovoljstva. Među njima bio je i je Dante Rossi.

"Ovo je za mene san. Ne mogu pričati. Moja porodica je sretna, moja žena... Hvala saigračima i stručnom štabu. Ovaj remi je za malu zemlju koja ima veliko srce. Izvinjavam se...", kazao je 33-godišnji defanzivac.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, San Marino je već dugo vremena među najlošijim svjetskim selekcijama. Obično služe za popravljanje gol-razlike, ali čini se da su u Ligi nacija dočekali svojih pet minuta slave.

Top Komentari

Salihović23
Ima ljepote svoje i liga nacija, definitivno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije