Kao da su spavali: Mujkić na lukav način 'prevario' golmana Budućnosti i kamermana
Najljepši pogodak 11.kola Druge lige Sjever dolaz iz Živinica gdje su domaćini slavili 2:1 protiv banovićke Budućnosti

Priluk slavio protiv favorizovanih gostiju

Kao da su spavali: Mujkić na lukav način 'prevario' golmana Budućnosti i kamermana

Samir Mlaćo

U jednom od derbija 11. kola Druge lige Sjever Priluk je jučer u Živinicama savladao Budućnost 2:1, te tako došao do pete pobjede ove sezone.

U redovima domaćih briljirao je Dino Mujkić, koji je bio dvostruki strijelac. Posebno vrijedi izdvojiti Mujkićev drugi pogodaka kada je šutirao sa 30-tak metara i prevario nekadašnjeg golmana reprezentacije BiH, danas čuvara mreže Budućnosti, ujednog svog prezimenjaka, Denisa.

Nije čuvar mreže očekivao udarac lukavog domaćeg napačada kojem je ovo bio deseti pogodak ove sezone, te sada dijeli prvo mjesto liste strijelaca sa Safetom Mujkićem iz kalesijske Bosne.

Moramo istaći da je kratko zaspao i kamerman ovog meča, ali se na vrijeme 'trznuo'...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi