Mujkić srušio Budućnost, Sloga bolja od Čelića, Radnički ubjedljiv

Druga liga Sjever, 11. kolo

Mujkić srušio Budućnost, Sloga bolja od Čelića, Radnički ubjedljiv

S. Mlaćo

Budućnost je upisala novi poraz u okviru 11. kola Druge lige Sjever. Naime, Banovićani su poraženi na gostovanju kod Priluka 2:1.

Junak domaćih bio je ove sezone sjajni Dino Mujkić, a jedini pogodak za goste postigao je Semir Dedić.

Radnički je sa 5:1 nadigrao Dinamo ( Mirnes Mehanović, Mirza Halilagić, Eldar Junuzović, Danijal Aljukić, Nedim Dautović - Muamer Salibašić), dok je Mladost iz Malešića sa dva pogotka Alena Šake savladala FK Bosnu (K) 2:0.

Odžak 102 je savladao Svatovac 2:1 ( Nemanja Kojić, Erdin Bikić - Almir Kukić), a isti rezultat viđen je u duelu Gradine i Mramora (Tarik Derdemez, Osman Hodžić - Edin Dugalić).

Bosna je u Miionici nadigrala Sezonu 2:1. Dva puta je za domaće pogodio Edin Hasanbašić, dok je strijelac za goste bio Ervin Mahmutović.

U Prokosovićima je slavio domaćin. Prokosovići su bili bolji od Lokomotive 2:0. Emir Ilijazagić je pogodio za 1:0, a konačnih 2:0 postavio je Amar Hasić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Lider Čelić je poražen od Sloge u Tojšićima. Bilo je 1:0 za domaće, a jedini strijelac bio je Armin Hodžić pogotkom u 14. minuti.

Čelić je prvi sa 22 osvojena boda, dok Lokomotiva ima 22. Budućnost ima 21, a Mladost (M) i Svatovac po 19.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi