Kao prije nekoliko godina u Slovačkoj: Navijač Beneventa predosjetio gol Brignolija
Golman Beneventa golom u posljednjoj minuti donio historijski bod svojoj ekipi u Seriji A

Imao je dobar osjećaj

Kao prije nekoliko godina u Slovačkoj: Navijač Beneventa predosjetio gol Brignolija

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Beneventa jučer su osvojili svoj prvi bod u historiji Serije A i to remijem na domaćem terenu protiv Milana (2:2).

Rossoneri su do posljednje minute ove utakmice imali prednost i tri boda, ali onda je na scenu stupio golman domaće ekipe Brignoli. On je u posljednjem napadu svoje ekipe odlučio da se pridruži saigračima u kaznenom prostoru Milana kod prekida.

Nakon što je Cataldi odlično centrirao u šesneastercu Rossonera najbolje se snašao upravo golman Beneventa koji je glavom poslao loptu u mrežu Donnarumme za 2:2. Nakon toga nastalo je "ludilo" na terenu, ali i na tribinama. Navijači Beneventa su u velikom čudu proslavili gol i historijski bod svoje ekipe.

Na društvenim mrežama pojavilo se mnogo videa s ovog meča, no jedan je svima zapao za oko. Jedan od navijača domaćih je svega nekoliko sekundi prije gola rekao da će upravo Brignoli zabiti gol, a njegove slutnje su se ostvarile. Ovo nas neodoljivo podsjeća na meč bh. selekcije u Slovačkoj i gol Izeta Hajrovića...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi