Kapiten mlade reprezentacije BiH promijenio klub

Eldar Čivić otišao iz Sparte

Kapiten mlade reprezentacije BiH promijenio klub

Kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Eldar Čivić proljetni dio sezone ipak neće provesti u ekipi Sparte iz Praga.

Češki velikan je odlučio poslati Čivića na posudbu u Spartak iz Trnave, u kojem će naš mladi fudbaler boravitido kraja sezone.

Čivić je u Spartu stigao ljetos, a budući da se za vrijeme dosad provedeno u klubu nije mnogo naigrao, odlazak na posudbu se čini kao najbolja moguća opcija za njega u ovom trenutku.

Za Čivića će Spartak biti četvrti klub u karijeri, a ranijeje nastupao za omladinske selekcije tuzlanske Slobode, Slovacko i Spartu.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Inače, Čivić sa praškom Spartom ima ugovor do 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi