Kapiten Velsa otkrio misteriju čudnog fotografisanja

Vels ima neobičnu tradiciju

Kapiten Velsa otkrio misteriju čudnog fotografisanja

Reprezentativci Velsa u posljednje vrijeme gaje jedan izuzetno čudan običaj.

Na početku svake utakmice igrači ove selekcije zauzimaju nesvakidašnju pozu i tako se fotografišu, pa se desi da u gornjem redu stoje četvorica ili čak trojica fudbalera, dok svi ostali čuče.

Ovaj svojevrsni fenomen je objasnio kapiten Velsa Joe Ledley, koji je priznao da te fotografije izgledaju užasno ali da im to donosi sreću.

"Nismo dobri u fotografisanju i na početku nismo obraćali pažnju na to kako te slike izgledaju. Kasnije smo shvatili da izgledamo užasno, ali nastavit ćemo po svom", rekao je Ledley, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mislim da dugo nećemo imati normalnu sliku. Ovo što radimo nam donosi sreću i zato ćemo nastaviti dalje. Sačekajte i vidjet ćete".

Vels će večeras igrati protiv Srbije, što će biti idealna prilika da Bale i društvo naprave novu čudnu timsku fotografiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije