Kapitenski potez: Edin Džeko zaustavio trenera na putu do sudije
Foto - EPA

Fonseca krenuo u raspravu, ali...

Kapitenski potez: Edin Džeko zaustavio trenera na putu do sudije

Midhat Šljivak

Roma je jučer poražena od Sassuola sa 4:2.

Vučica je odigrala veoma loš meč i na kraju je i dobro prošla, jer je nakon samo 26 minuta igre imala zaostatak od tri gola.

Trener Paulo Fonseca jasan je kako njegov tim nije igrao onako kako zna.

"Nigdje nas nije bilo prvom poluvremenu. Nismo igrali večeras, teško je objasniti šta se desilo", rekao je Fonseca.

Nije mu međutim drago što je sudija Luca Pairetto podijelio ogroman broj žutih i jedan crveni karton njegovim fudbalerima

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nismo izgubili zbog sudije, ne želim nikakve izgovore, ali ne razumijem zašto nam je dao toliko kartona. Džeko mi je prišao i rekao mi je da nema potrebe da se raspravljam sa sudijom i da za to nije pravi trenutak", istakao je Fonseca.

Roma je u ovom meču dobila osam žutih kartona (Pellegrini dva), a ovim porazom su dali šansu Atalanti da ih prestigne na četvrtom mjestu tabele.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi