Političar iz Hrvatske šokirao svijet: "Zbog noža kmeče i kukaju oni koji su..."

Na kraju dobio prijetnje smrću

Političar iz Hrvatske šokirao svijet: "Zbog noža kmeče i kukaju oni koji su..."

Esmer Oštraković

Ne stišava se bura oko svega što se sinoć desilo u Grčkoj, a jako čudan potez napravio je političar i advokat iz Hrvatske, Davorin Karačić.

Naime, on je i sam član navijačke grupe Bad Blue Boys, a poručio je da ne bi bilo čudno da su neredi u Atini okončani ubistvom navijača AEK-a medijski prenapuhani i netačno predstavljeni.

Njegov prvi status na Facebooku bio je ovakav.

"Evo moje procjene što se dogodilo. Anarhist je prvi potegao nož, u šori mu ispao a školovao ga je, jamačno navijač Panathinaikosa, ali je krenulo po zlu.
Boysi ne bodu, nemaju potrebe. Boysi nokautiraju.
Ispadne li ovako, pljujem u facu svim domaćim konjušarima koji su unaprijed prihvatili medijske laži i na temelju laži, počeli licemjerno osuđivati Bad Blue Boyse", napisao je Karačić.

Međutim, nije stao na tome, nego je dva sata kasnije odlučio ponovo da se oglasi.

Oglasi

"Obzirom na raznorazne idiotske zaključke koji se mogu pronaći na internetu, ipak bi volio neke stvari razjasniti.
Nikakvo ubojstvo ja nisam opravdavao niti se ičijoj smrti veselim.
međutim, potrebno je istaknuti neke činjenice.

Navijači AEK-a su danima prozivali Bad Blue Boyse i pozivali ih da dođu u Atenu ako imaju hrabrosti. Navijači AEK-a su ti koji vole noževe i koji vole ubadati.

Izgleda da je smrtno stradali navijač AEK-a koristio nož s namjerom da ubode nekog navijača Dinama ili Panathinaikosa, koji su bili s navijačima Dinama.

Nije uboden u vrat, prsa, trbuh ili neko drugo mjesto koje se cilja ako se nekoga želi ozlijediti nego je očito bio kažnjen zbog korištenja noža, te porezan po ruci, samo što se umiješala zla sudbina i pogođen je u arteriju te umro.

Nevjerojatno je da nitko ne spominje navijače AEK-a koji su krenuli s noževima i koji su noževima ozlijedili nekoliko navijača DInama.

Oglasi

Uvijek sam bio protiv korištenja noževa te sam govorio da ako se već netko treba tući, neka se tuče šakama.

U životu nisam nikad koristi ni nož ni palicu niti bilo koje drugo sredstvo.

I da, ostajem pri tvrdnji, tko se noža laća od noža i strada a malo je falilo da umjesto stradalog navijača AEK-a, bude ubijen neki navijač Dinama.

Izrazito je licemjerno da sad zbog noža kmeče i kukaju oni koji su noževe i pripremali da s njima ubadaju navijače Dinama.

Oglasi

Pozdrav debilima iz redakcije Kurira koji su pisali o meni ali kako se radi o retardima koji vide samo ono što žele vidjeti, takvi i pored zdravih očiju neće vidjeti istinu.

Ako i ovaj tragični događaj doprinese da se noževi ne budu u budućnosti koristili ni u kakvoj prilici, svako zlo za neko dobro.

Istodobno, nitko ne vidi hrpu prijetnji smrću koje meni upućuje taj anarhističko-ljevičarski šljam, koji pri svakoj utakmici nekoga ubodu.

Prijetnje neću prijavljivati jer sam uvjeren i da represivna tijela ovo čitaju, pa ako sami ne zaključe što im je činiti uzalud svaka prijava.

Ipak, šljamu koji mi prijeti, mogu samo reći da dobro razmisle da još nečija majka ne zaplače.

Krene li netko na mene s takvim namjerama, iskrižana lubenica će biti pojam homogenosti u odnosu na tijela napadača", napisao je Karačić.

Jasno je da je nakon svoje prve objave dobio određene prijetnje, a navodno su tu bile i prijetnje smrću.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dodajno na kraju i to da je ubojica napravio veliki propust, te da je ostavio DNA.

Tako policija već DNA koji je pronađen upoređuje sa uhapšenima u potrazi za ubicom.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Oko Bosne sve bolesna plemena žive...
2 2
HBSC
A u Bosni glavne poglavice
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti