Karijera Jacka Wilsherea se lagano raspada

Povrede ga uništile

Karijera Jacka Wilsherea se lagano raspada

Nekada velika nada engleskog fudbala Jack Wilshere lagano postaje igrač čiju su karijeru gotovo potpuno uništile povrede.

I dok je igrao za Arsenal Wilshere je imao velikih problema sa povredama zbog čega nije ni uspio da pokaže puni potencijal, pa je odlučio da sreću potraži u West Ham Unitedu.

Ipak, ni tamo mu ne ide nimalo bolje obzirom da je propustio skoro čitav dosadašnji dio sezone.

Tačnije rečeno, on je upisao samo pet nastupa u Premier ligi, a van terena je od početka decembra prošle godine kada je operisao članak. Zbog ove povrede na zelenom travnjaku ga nećemo gledati još barem mjesec dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, on je nedavno napunio 27 godina tako da je teško očekivati da će ikada ispuniti onaj potencijal koji je posjedovao na početku karijere.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi