Nevjerovatan meč u Londonu

West Ham slavio s 4:3

Nevjerovatan meč u Londonu

E. Škorić

Čak sedam pogdaka postignuto je u Londonu na meču 31. kola Premier lige između West Hama i Huddersfielda (4:3).

Malo ko je mogao da očekuje takvu golijadu, ali igrači ova dva tima bili su izuzetno rapsoloženi, da bi Čekićari golom Chicharita u 92. došli do pobjede.

Sjajni Meksikanac je ušao u 46. postigao je dva gola, a pored njega strijelci su još bili Noble iz penala i Ogbonna, dok su na drugoj strani pogađali Bacuna i dva puta Ahearne-Grant.

Leicester je s igračem manje iznenadio u Burnleyu. Maguire je dobio crveni karton u četvrtoj minuti, a u 33. minuti Maddison je zabio za vodstvo gostiju. Burnley je izjednačio preko McNeila u 38. minuti, a pobjedu gostima donosi Morgan u 90. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Bornemouthu King je s dva gola zamalo donio pobjedu domaćinu, ali se Newcastle vratio i izvukao bod (2:2), a Asmir Begović ni danas nije branio.

Top Komentari

Honduras
Nidze videa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti