10

Komentari (10)

struja
Karim je pogrijesio sto te poslusa
Goran86
Da dodam tome da je Anceloti gospodin i veliki strucnjak, veliki ZiZu je dosta toga od njega naucio.
Goran86
Benzinac kad se pojavio u lyonu i pored medijske pumpe i kasnije odlazak u veliki klub poput Reala. Gdje su ocekivanja bila velika jer je dosao u paketu mlade zvijezde sa Kakom i C.Ronaldom a u klubu su bili napadaci tipa Raul, Higuain koje je vremenom istisno iz planva Reala, dovodio je u tom periodu Adabajora, Chicarita. A svi su brzo baceni, zna lopte...eto zabio je preko 300 golova i Realu bez neke pumpe jer pumpalo se dosta za C.Ronalda on ne je bio taj koji je radio i dao CR7 dosta u eri toj. Evo sada vidimo da je nosioc Reala uz tog malog Vinina ( za kojeg kao i za Benz nisam imao ocekivanja u svijetu velike klase - ali evo to ide drugim putem) Modric u godinama im cuva ledja. Uz par korekcija jos, dobit ce Real fin tim.
armijacrvena
Jagodicu, jesi to ti?
Malmi_Suomi
BENZEMA ko vino . Sve što stariji sve bolji a uz to igra za najbolji i NAJTREOFEJNIJI KLUB NA SVIJETU Real Madrid. A sad će dušmani pisati ( fašistički ovakav onakav ali ja ga znam ovakvog zadnjih 25 godina i STRAŠAN KLUB)
Klicko
Ma drvo obično.Ali ne sekirajte se,biće penala(nepostojećih i postojećih)za taj franko-klub.Penal madrid
Tarik2005
prvo se informisi pa pisi onda,Realu je dosudjeno najmanje penala u La Ligi do sad.
Malmi_Suomi
@Klicko ima da PUKNE ko hepo kockica kada RM uzme šampionat ili slučajno Liverpool ako pretekne M.City.
Ne pišem paša kao ti " podrugljiva " imena velikih a nk malih klubova ko da sam još u pubertetu što ti radiš .
Paša moj da se razumijemo, što se mene tiče piši šta hoćeš ali vidim " ovdje kao da ti niko ništa ne smije da odgovori".
A ja vala i SMIJEM I ŽELIM jer ne znam KO SI PAŠA pa da ti se ne bi nešto konkretno napisalao od onog što ti misliš i pišeš, za mene niko i ništa vjeruj mi.
Možemo se gotiviti ili ne gotiviti ovdje ali dosta je " izbjegavanja " jednog ovakvog obraćanja jedan drugom.
Dobar si ti čovjek fakat ali vidim da ne voliš nas SARAJLIJE ali šta ću ti ja buraz , tvoj problem. Ima nas mašala svukud dobro smo samo raspoređeni-:).
Budi mi pozdravljen i ako hoćeš preporuku za dobru " gudru" hahaha kako ono ti meni napisa i šuknu neku noć?! Nema veze kad tad se vrati. Dobar si ti čovjek @Klicko samo te nekada malo prenese ali u suštini ecrea si čovjek. Lijep pozdrav
Klicko
@Malmi_Suomi ja sam nabildan i nasilan,nemam mozga,imam čakiju zato raja mi ne odgovara :D ovo ću samo jednom da ti kažem pošto vidim da si napisao nekoliko puta.Ako ne volim Sarajevo i sarajlije krepo ja odma isti momenat.Eto
Pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.