Žrtva je najbolji igrač: Objavljen je dokaz koji nikada neće oprati obraz fudbalske velesile!

Javio se menadžer

Žrtva je najbolji igrač: Objavljen je dokaz koji nikada neće oprati obraz fudbalske velesile!

Admin Čaušević

Bura se ne stišava. Detalji o jednoj od najvećih sabotaža u svijetu fudbala se pojavljuju iz dana u dan, ali nakon današnje objave menadžera žrtve jasno je da je sve bilo jedna velika prevera.

Agent Karima Benzenme, Karim Djaziri je dolio ulje na vatru zbog kontroverznog oproštaja napadača Real Madrida od Svjetskog prvenstva koje je održano u Kataru.

Nakon mnogih komentara i mnogo informacija o naglom odlasko "devetke" Reala iz kampa Benzemin menadžer je objavio krucijalne dokaze koji pokazuju da je sve bila laž.

Djaziri je na svojim društvenim mrežama postavio slike Benzemine povrede nakon testova koji su obavljeni u Kataru poslije zadobivene povrede koja ga je na kraju odvojila od nastupa na Mundijalu.

[twitter]https://twitter.com/KDjaziri/status/1607427236759478272[/twitter]

"Ovo objavljujem nakon što sam konsultirao trojicu specijalista koji su potvrdili dijagnozu da je Benzema mogao biti spreman od osmine finala da, barem, bude na klupi. Zašto ste od njega tražiti tako brzo ode?", pita se Djaziri jasno aluzirajući na Didiera Deschampsa.

Oglasi

Ovu objavu će mnogi protumačiti kao dokaz zbog kojeg francuska reprezentacija nikada neće oprati obraz zbog načina na koji je tretiran njihov najbolji igrač i osvajač Zlatne lopte.

U međuvremenu se Benzema i oprostio od reprezentacije, a doktor Trikolora, Franck Le Gall je prošle sedmice ispričao kako je izgledao odlazak napadača Reala iz kampa.

Naime, u noći kada se povrijedio Deschamps i Le Gall su otišli u Benzeminu sobu, a zadatak da prenese poruku napadu dobio je doktor.

"Žao mi je Karime, ali moraš ići", rečenica je koju je izgovorio Le Gall, a Deschamps je sve posmatrao i nije prigovarao.

Benzema nije želio praviti scene, spakovao je kofere te u tišini napustio kamp i zaputio se u Madrid, ali još gora stvar za njega je stigla nekoliko dana kasnije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Naime, sjajnom napadaču se javio Le Gall i poručio mu da poruka koju je dobio u hotelskoj sobi nije bila ništa drugo nego Deschampsovo naređenje da napusti reprezentaciju.

Podsjećanja radi, Francuzi su na Mundijalu dogurali do finala gdje su izgubili od Argentine poslije penala.

Top Komentari

K79
Benzema vraćen u reprezentaciju na lično insistiranje Macrona koji se miješa ne malo što se moglo vidjeti u Kataru jedini predsjednik koji je držao govore prije i poslije finala u svlačionici, U suštini Benzemau ne želi niko osim njega ni predsjednik saveza ni deshamp niti saigraci tako da ništa neobično što su ga se htijeli otarasit a ruku na srce i igraju bolje bez njega koliko god to glupo zvuči
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi