Karim Benzema se vratio kući, nije krio uzbuđenje zbog toga!

Jedan od najboljih napadača današnjice

Karim Benzema se vratio kući, nije krio uzbuđenje zbog toga!

A. Čaušević

Karim Benzema je već duže od desetljeća u grupi najboljih napadača svijeta. 

Benzema se prije nekoliko mjeseci nakon niza godina izbivanja vratio i u reprezentaciju Francuske kojoj od njegovog povratka i ne ide baš najbolje.

Trikolori u posljednje vrijeme redaju samo remije, a izlazak iz krize tražit će večeras kada u Lyonu dočekuju Finsku.

Odličnu ponudu za ovaj meč možete pronaći u Max Bet kladionici klikom ovdje. Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Inače, susret će se igrati u Lyonu što znači da se Benzema koji posljednjih 12 godina nosi dres Reala konačno vratio kući, makar na jedan dan.

Iskusni 33-godišnjak nije krio uzbuđenje zbog toga, a nada se će uspjeti postići gol da se tribine tresu na novom stadionu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nadam se da ću postići gol i učiniti da se trebini zatresu još jednom", riječi su Benzeme u videu kojeg je objavio Lyon.

Kako je Kylian Mbappe povrijeđen Benzema će definitivno predvoditi napad Francuske protiv neugodnih Finaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi