Nestvarne reakcije francuskih navijača na poziv Karimu Benzemi u reprezentaciju
Foto - Screenshot

Nastalo je veliko slavlje

Nestvarne reakcije francuskih navijača na poziv Karimu Benzemi u reprezentaciju

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Karim Benzema se nakon šest godina vraća u reprezentaciju Francuske.

Iskusni 33-godišnji fudbaler dobio je poziv Didiera Deschampsa za predstojeće Evropsko prvenstvo, a ovaj potez francuskog selektora oduševio je navijače Trikolora.

Ljubitelji fudbala u ovoj zemlji pažljivo su pratili objavljivanje popisa igrača, a kada je prozvano ime Karima Benzeme, nastao je pravi haos.

Mnogi su proslavili povratak sjajnog napadača koji je prethodnih šest godina bio nepravedno zapostavljen od strane Deschampsa i to zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa fudbalom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPB2grNJzHT/[/instagram]

Deschamps je Benzemu prekrižio nakon što je navodno učestvovao u ucjenjivanju nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene i on nije bio u planovima selektora čak šest godina.

Oglasi

"Ponosan sam na povratak u reprezentaciju Francuske i zahvalan sam na povjerenju koje mi je ukazano", poručio je sjajni napadač.

Benzema je posljednji put za Francusku igrao 8. oktobra 2015. godine, a u 81 utakmici postigao je 27 golova.

Francusku već u grupnoj fazi na Euru očekuje paklen posao jer se nalaze u grupi sa Njemačkom, Portugalom i Mađarskom.

Ekipa Francuske Euro otvara 15. juna u Minhenu utakmicom protiv Njemačke. Četiri dana kasnije igraju u Budimpešti protiv Mađarske, dok u posljednjem kolu grupne faze igraju protiv Portugala također u Budimpešti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benzema1312
@Malmi_Suomi sta pricas ti defektas kakva manjina sto onda bakir neda da se odcjepi republika srpska jer ste bez RS ****** a vidim da vas boli sto vam "manjina" uzima duplu krunu pa vam puna usta borca.
A da se iapravim UBI BOSANCA i HERCEGOVCA moze tako batice
2 5
Malmi_Suomi
@Benzema1312 vidiš kako cijela Francuska slavi Muslimana jadu DoDIC-ov iz manjeg BH entiteta wc-a a ti jučer pozivaš ovdje javno da se ubiju Muslimani i neki Turci ha SMRDLJIVKO.
Turci su u Turskoj vlašino a u BiH Bosanci i Hercegovci .
Gofnno DoDIC-ovo.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi