14

Komentari (14)

Klicko
Ne znam čemu ovoliki medijski prostor za silovatelja i ucjenjivača poput penalzeme
denimen9
denimen9
dosao sam da te silujem malo, vidim da se ložiš na to
Klicko
@denimen9 samo dođi,opet ću te poyebati u taj mali mozgić pa mi se opet nećeš nakačit na komentar pola godine hahahha
denimen9
baš si opićen,
denimen9
glavni si kočijaš na internetu, čestitke
Klicko
@denimen9 samo jako.Imam konje dobre hehe
VenamaHrabrih
Čovjeka treba pohvaliti i nagraditi za dobro obavljen posao. Da ga je pustio, Benzema bi se pohvalio na društvenim mrežama da je ušao bez propusnice, zaštitar bi bio suočen sa otkazom, a Benzema bi mu beli račune plaćao. To što vi volite pobalit pakšu svakom fudbaleru, ne znači da i ostali to rade. Poredeći naše dnovinare i njihove zaštitare, jasno je zašto smo mi u curku, a kod njih se igra LŠ.
bhodzic
Ja ne mogu da vjerujem šta vi novinari pišete. Čovjek radi svoj posao, znači bez akreditacije on NE SMIJE pustiti nikoga. Može tako onda bilo ko ući i unijeti bombu na stadion. Niđe veze naslov a i članak.
denimen9
U pravu si, i ušao je na kraju čovjek i unio bombu, i to 3 bombe haha
Mostarac94
Da bas iz realovog busa iznio bombe hahahahah znali ovi iz che sta ih ceka prvo ovo pa jos 15 padanja i trazenja penala xD
denimen9
ccc pa ovaj stadion je napravljen od plastičnih cigli ccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.