Kao da je došao anonimous: Pogledajte reakciju zaštitara kada je vidio da Benzema nema propusnicu

Maser Reala sve spasio

Kao da je došao anonimous: Pogledajte reakciju zaštitara kada je vidio da Benzema nema propusnicu

Endin Čaušević

Karim Benzema sinoć je odigrao još jednu nevjerovatnu utakmicu u dresu Real Madrida.

Real Madrid je u gostima na Stamford Bridgeu sinoć pobijedio Chelsea sa 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a upravo je Benzema bio taj koji je obilježio ovaj meč.

Benzema je odigrao nevjerovatnu utakmicu i postigao je hat-trick i donio sjajnu prednost svojoj ekipi pred revanš meč koji se igra u Madridu narednog utorka.

Francuski napadač je bio u centru pažnje i pred početak utakmice kada je izgubio svoju propusnicu za ulazak na stadion Chelseaja zbog čega mu zaštitar nije dozvolio da uđe s ostatkom ekipe.

Mnogima je bilo nevjerovatno da je Benzema imao takav problem jer je svima bilo jasno o kome se radi, ali se zaštitar ponašao kao da je to neki anonimus i striktno se držao pravila.

Međutim, sve je spasio maser Real Madrida koji je u autobusu uspio pronaći Benzeminu akreditaciju nakon čega je napadaču Kraljeva dozvoljen ulazak na stadion. Očito da je i to dodatno dalo motiva Benzemi da na kraju odigra fantastičan meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

O tome je pričao i Carlo Ancelotti nakon utakmice koji se našalio i otkrio je da je Benzemi rekao pred meč da neće igrati jer nema propusnicu da uđe na stadion.

"Rekao sam mu da neće igrati večeras jer je izgubio svoju akdreditaciju bez koje se ne može ući na teren. Sve je spasio naš maser koji je pronašao Karimovu akreditaciju i svi smo se nasmijali nakon toga. O njemu nemam šta previše da kažem, Karim je zaista fantastičan", rekao je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bhodzic
Ja ne mogu da vjerujem šta vi novinari pišete. Čovjek radi svoj posao, znači bez akreditacije on NE SMIJE pustiti nikoga. Može tako onda bilo ko ući i unijeti bombu na stadion. Niđe veze naslov a i članak.
14 0
VenamaHrabrih
Čovjeka treba pohvaliti i nagraditi za dobro obavljen posao. Da ga je pustio, Benzema bi se pohvalio na društvenim mrežama da je ušao bez propusnice, zaštitar bi bio suočen sa otkazom, a Benzema bi mu beli račune plaćao. To što vi volite pobalit pakšu svakom fudbaleru, ne znači da i ostali to rade. Poredeći naše dnovinare i njihove zaštitare, jasno je zašto smo mi u curku, a kod njih se igra LŠ.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi