Čim je ušao u svlačionicu Benzema je uzeo mobitel u ruke i oduševio sve muslimane svijeta!

Sjajni Francuz

Čim je ušao u svlačionicu Benzema je uzeo mobitel u ruke i oduševio sve muslimane svijeta!

Admin Čaušević

Karim Benzema je to uradio opet, po ko zna koji put otkako je iz Real Madrida otišao Cristiano Ronaldo. Francuz je najbolji u najvećim utakmicama i to konstantno pokazuje.

Real Madrid je u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka sa 2:0 pobijedio Chelsea i napravio veliki korak ka plasmanu u novo polufinale.

Prvi gol za Kraljeve postigao je Karim Benzema koji i ove godine baš u vrijeme ramazana igra zaista fantastično.

Prošle srijede je bio dominatan protiv Barcelone kada je kompletirao hat-trick, da bi i večeras zabio u vrlo važnom susretu protiv londonskih Plavaca.

Iako je postio to se na Benzenimoj igri nije osjetilo s obzirom da je bio jedan od boljih igrača Kraljeva u jednoj tipičnoj evropskoj utakmici za Real.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cq86QrRr92G/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Nakon što je završila utakmica Benzema je ušao u svlačionicu, uzeo mobitel u ruke i oduševio sve muslimane zbog zahvale Allahu.

"Vidimo se u Londonu. Hala Madrid. Alhamdulillah", napisao je sjajni napadač uz fotogafiju kako proslavlja gol.

Koliko god to zvučalo čudno, ali Benzema je posebno inspirativan u mečevima za vrijeme ramazana, pokazao je to prošlih godina, a pokazuje to i ovaj put.

Otkako je počeo ramazan kapiten Kraljeva je na četiri utakmice koliko ih je odigrao uspio zabiti sedam golova što je impresivna statistika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Francuz je nedavno bio na velikom iskušenju kada je dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, međutim odlučio je da ostane vjeran Realu.

Ugovor s Kraljevima čiji je član još od 2009. godine mu ističe na kraju sezone, ali je samo pitanje dana kada će nastavak saradnje biti ozvaničen.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Odusevljeni smo!
6 0
HamzaVojvoda
Jeste dosadninto nije normalno. De nam jos jednom reciti da cojk posti nismo znali. U ovih 20 dana ramazana jedno 5 puta minimalno se divimo benzemi kako posti i igra. Pa moj klinac je s 14 godina postio i igro debili jedni i niko nije morao znati. Nego recite vi nama kako je veliki sportas hasbulah na umri
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi