9

Komentari (9)

YouTalkinToMe
Kojem prijatelju? Je li onom sa kojim je zajedno valbuenu ucjenjivao.
Da li je ono zaista bio faul nad Donarumom pitam se, sta da je sudia sudijo faul nad golmanom kod prvog gola za Real, ko zna kakav bi bio konacni rezultat. Uzivao sam u dobroj utakmici inace nisam pristalica ni za Real ni za PSG.
King_Kenny
...Benzema je za razrookog velemajstor fudbala,ne mogu u istu recenicu...najbolji centralni napadac otkad pratim fudbal,a sumnjam da je prije toga bio neki bolji...ima covjek nos za golove a nije ni sebican,za pola golova Ronalda u Realu je on zasluzan.
irnes4
Da je bolji od lewe to je vec diskutabilno ,tu su negdje obojica
emanuelmacron
ma real je imo srece ko konjine,ni u prvoj a ni u drugoj,nisu pojma imali,dobili su protivnika koji je i Metz dobio,inace PSG je smece od tima,zajedno sa glupim trenerom,koji nije skontao da treba dotuci protivnika,To najbolje radi Gvardiola,ubi ****a do kraja,ako moze,
user1644415954
Real je uvijek Real!!!
denimen9
Bravo Benz, Pariški nogomet je praktično ugašen sa sinoćnom pobjedom. Idemo daljee
barcaforever
Dva gola su im poklonili, ne zaslužuju uopšte igrati ligu prvaka, Real ide dalje
axel42
Netreba preuveličavati stvari. I meni je naravno draže što je Real prošao nego PSG. Ali ovdje se po mom mišljenju sve na to svodi kao da je Real ubio brašno u PSGeu. Zaslužili jesu ali brate mili bilo je tu i dosta sreće. Mogao se komotno i faul svirati na Donarumi, onaj treći gol čista sreća. Kažem super što su prošli ali ovdje ubiste sa objavama kao da su ih 6 : 0 nakantali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.