Karius neće ostati u Bešiktašu već dolazi na Balkan?

Prenose turski mediji

Karius neće ostati u Bešiktašu već dolazi na Balkan?

Njemački golman Loris Karius napustit će Bešiktaš na kraju aktuelne sezone, prenosi turski list Hurriyet.

Podsjetimo, Karius je u redove turske ekipe stigao prošlog ljeta iz Liverpoola na dvogodišnju posudbu, ali život ga nije mazio u Istanbulu.

Pored slabih partija, zbog kojih ga je kritikovao i trener Senul Gunes, Karisu ima problema i sa činjenicom da nije dobio platu četiri mjeseca.

"On je kriv za gol koji je primio", prokomentarisao je Senul Gunes partiju Kariusa protiv Konyaspora pa dodao: "Karius je pomalo stagnirao, nešto nije u redu s njegovom strujom, motivacijom i entuzijazmom za igru".

"Tako je od kad je došao. On se ne osjeća kao član tima. To je nešto što nismo uspjeli riješiti, a ja sam naravno jedan od krivaca za to", kazao je nedavno treener Bešiktaša.

Isti izvor prenosi kako ipak postoji svjetlo na kraju tunela za Nijemca, a to je transfer u Olympiacos.

Potražite više informacija na temu Super League:

Predsjednik grčke ekipe Evangelos Marinakis nada se da može iskoristiti dobre odnose koje ima s prvim čovjekom Bešiktaša Firketom Ormanom te realizovati ovaj transfer.

Turski mediji prenose kako postoji i opcija povratka u Liverpool, ali ona je minimalna.

Top Komentari

Adi Kamberovic
Oj glupana...ako gledamo istanbul..tehnicki je balkan ali sta mi znamo
1 0
tuzlaak
Bešiktaš je, tehnički, na Balkanu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije