Karius od januara više neće biti član Liverpoola

Bešiktaš spreman za otkup ugovora

Karius od januara više neće biti član Liverpoola

Loris Karius je u Liverpool stigao 2016. godine iz Mainza. Nije branio loše, ali dvije godine kasnije katastrofa - finale Lige prvaka.

Njemački čuvar mreže je napravio nekoliko velikih greški u finalu LP između Liverpoola i Real Madrida, Kraljevi su slavili i došli do trofeja, a Karius se još nije oporavio od dešavanja iz 2018.

Ubrzo nakon "kobnog" finala, Liverpool je Kariusa poslao na posudbu u Bešiktaš.

Karius je već godinu i pol na posudbi u turskom velikanu. Imao je grešaka i u dresu ovog kluba, špekulisalo se jedno vrijeme da će ga "Crno-bijeli" vratiti na Anfield, ali izgleda da se to ipak neće desiti.

Naime, turski Fanatik piše da je Bešiktaš odlučio otkupiti Kariusov ugovor, te da je sve dogovoreno sa Liverpoolom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iako je njegova posudba trebala trajati do narednog ljeta, Bešiktaš bi već u januaru trebao otkupiti Kairusov ugovor, za nešto više od devet miliona eura.

Podsjetimo, Bešikšat je već platio Liverpoolu 2.5 miliona eura za Kariusovu posudbu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi