Veliki problemi za Liverpool

Klopp bez važnih prvotimaca

Veliki problemi za Liverpool

Liverpool za vikend nastavlja "ganjati" titulu prvaka Engleske. Međutim, lider Premiershipa je naišao na velike probleme.

Redse očekuje gostovanje na Selhurst Parku kod neugodnog Crystal Palacea, a tamo će gotovo sigurno biti bez Mohameda Salaha i sjajnog beka Andrewa Robertsona.

Ni Salah ni Robertson se nisu uspjeli oporaviti od povreda skočnog zgloba.

Obojica su dobila priliku za odmor tokom reprezentativne pauze, s obzirom da nisu igrali za svoje selekcije, ali čini se da je gostovanje na Selhurst Parku došlo prerano.

Sky Sports tako piše da će, po svemu sudeći, Salah i Robertson propustiti put za London.

Osim njih dvojice, povrijeđen je i Joel Matip, pa ni on vjerovatno neće biti u konkurenciji za Crystal Palace. Matip nije igrao od remija sa Manchester Unitedom (prije mjesec dana) i čini se da se još uvijek nije oporavio od povrede koljena.

Klopp bi ipak trebao moći računati na kapitena Jordana Hendersona koji se posljednjih dana mučio sa virozom, dok bi spreman za duel na Selhurst Parku trebao biti i Joe Gomez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, navijače Liverpoola najviše brinu problemi Mohameda Salaha s povredom skočnog zgloba, koja se nikako ne uspijeva sanirati.

Duel 13. kola PL između Crystal Palacea i Liverpoola se igra u subotu od 16:00 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi