Švicarskim navijačima se smije svijet: Jasno je zašto nisu pronašli hotel, a ni stadion...

Promašaj decenije

Švicarskim navijačima se smije svijet: Jasno je zašto nisu pronašli hotel, a ni stadion...

Grupa švicarskih navijača, koja se ovih dana nalazi u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, postala je predmnet ismijavanja. 

Naime, skupina ovih navijača je krenula gledati prvi meč njihove reprezentacije na Prvenstvu protiv Brazila i tom prilikom su napravili kardinalnu grešku - fulili su grad.

Umjesto da odu u Rostov na Donu, oni su otišli u Rostov Veliki i, nakon što nisu uspjeli da pronađu hotel, pozvali su operatera za pomoć u vanrednim situacijam, a on im se mogao samo nasmijati na njihovu situaciju.

"Vi jeste u Rostovu, ali u Rostovu Velikom. Vaša reprezentacija ne igra u ovom gradu, već u Rostovu na Donu. To vam je nekih hiljadu kilometara južno odavde", rekao im je operater.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Eto, odoše ljudi na Svjetsko prvenstvo i pređoše dodatnih 1000 kilometara, a ne pogledaše utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi