18

Komentari (18)

Hamid
Bravo gospodine Fuade. Ti si olicenje iskrenog domoljuba i nesebicnosti
Taceoni
Željo tražio 7000 km
Samoiskreno
Pa ovaj Debil i ne zna da ce rekonstrukcija travnjaka trajati do 15.06.
Samoiskreno
15.07. izvinjavam se
hule_barca
Kako će im dati stadion kada je potrebno 30 do 45 dana da rekonstrukcija travnjaka prođe u najboljem redu, a s obzirom da se evropske utakmice igraju početkom sljedećeg mjeseca, prijaviti Bilino Polje bi bilo kockanje.
enko
Ne ulazim u rad fude,ali vam je covjek otvorio oci pa ste shvatili da je jedino ispravno poceti iz pocetka. Nemoze fudo ni celiku dati jer nije mu babovina. Ovi sto su se prije pitali sda,gurala vas je y jos veci ambis.gdje su te tyzbe za prethodni kriminal koji fudo ocito nije napravio od rata pa do 2015.
vedin
@enko zašto komentarišeš nešto ako nisi upućen?! Taj Fudo je bio predsjednik Čelika dok je bio član SDA I napravio najveći dug od svih predsjednika. Zbog svega seljak i pokušava da ugasi Čelik, ali izgleda da su mu slabe šanse.
FRLegioen
Fudo moze samo svoju njivu iz Vakufa besplatno izdati na koristenje.Velezu svaka cast,sve najbolje od srca!Pozdrav iz Ze
Ragnar1234
a ostalima ni za repu , zato levati nikad nece napravit udruzenje bilo kakvo da pariraju ocigledno bez ikakog obraza i skrupula Vici. Zbog sitnih mrznji. Sljedece sezone ce bit ludnica kad im je sve ovo proslo. Ludnica!!!
Nije.bitno
Vidili smo problem sa Mladost kada si dao na koristenje bez saglasnosti FK Celik. Neka, al ne hvala.
Brigata_rossa.1981
Pita se nešto i Čelik, ne možeš ti nekoga zvati, nije tvoja babovina stadion!!!
realno_govoreci
Ne pita se Celik nista jer je to gradski stadion. Ako grad Zenica odluci da ustupi Velezu teren besplatno tako ce i biti
nejeditrice
Idi pitaj Mušije jel se pita šta Čelik.
Ragnar1234
Ma obi su samo trazili razlog da nije to bilo bi nes drugo , ja ne znam kako svi mogu trpit ovo. Otkako je doso mali dodo je napravio haos da se ja ne sjecam bukvalno neregularnije lige odnosno zavrsmice. Nije to ba 1 penal il nes to se moze nabrajat do sutra. Klub ba istupio znajuci da nema sanse, komisije srezane zuti prije Borcevih tekmi ,, Njegomirovic i Grbic dufr Borcu , sto prije Vice mozda ne bi bio ni problem,penali ofsajdi kad god im je trebalo. Istjeraju klub nakom svih mogucih Nsci šptrza iz Federacije i ono boli ih djon. Na Covidu pun stadion vamo prazni sve to odkako je sjeo.
C.Banks
Jedini si ovde napisao realan komentar. Fudi kapa do poda
Hamid
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.