29

Komentari (29)

NEUTRAL
Vadi vadi pare !! Zivjeli svi ljudi dobre volje!! Bit ce love samo nas nece bit !
Harox7
"Gospodin" Kasumović ili kako ga radnici hotela "Zenica" zovu alkoholičar,kažu da je ujutro znao imati poseban tretman u navedenom hotelu.Naime da bi ga probudili i otrijeznili znali su napuniti punu kadu vode da bi se otrijeznio-kroner. Ovo je živa istina,da se dešavalo !
Celicni45
Ubleho, prijetiš svojim građanima oružijem radi grafita koji čak nema ni uvredljiv sadržaj.
Bohemia
Ima li netko taspored za sezonu 21/22, druga liga centarr?
celikze
Ubleho jedi kakumlaku....Dodik je za tebe Dr.
nejeditrice
Shojich07
Uh jest ga prpa uhvatila! Malo grafita i kao ugrožena mu sigurnost. Maše pištoljem, a poziva MUP da radi posao. Jeftino i jadno skupljanje političkih poena i pokušaj da dobije mrvicu pažnje. Došao na vlast pljuvanjem dojučerašnjih političkih drugova, e kada je šta uraditi prc Milojko.
haris1000
Samo kod.nas ovakvi olosi,kvazilikovi muljatori ma klasične seoske varalice su na vlasti
Manager
pa nije baš samo kod nas , u svakoj novoj demokratiji je tako ..
Bohemia
U kojoj ligi igra FK Čelik?
Robijasi_It
Manager
ne postoji FK Čelik , NK Čelik da
Bohemia
Od kada ste se priklonili Vici vi ste FK, samo ti to ne znas ?
Husrefbeg22
Nije logicno da se gradonacelnik Zenice obraca MUP-u kantona preko Facebook-a! To se radi sluzbenim dopisom iz opcine Zenica na nacelnika MUP-a. S druge strane, ne podrzajem ni grupu navijaca NK Celik koji sebe nazivaju Robijasi. Prije nekoliko godina gledao sam utakmicu FK Sarajevo-NK Celik na Kosevu i smucili su sve prisutne na stadionu sloganima koji su izvikivali. Prosto nemoguce, zapravo bilo je to gore od bilo koje navijacke skupine bilo kog kluba iz BiH. Jad i bijeda!
Manager
Hahahaha koliko besmislica i gluposti napisa lik teško ih je i iskomentirati sve.. i po čemu je njegov fb profil 'zvanični' ,valjda bi trebao imati verifikacijsku oznaku da je 'zvanični' (bijela kvačica u plavom krugu pored naziva profila) ?
user1571956549
SDA JE MILA MAJKA ZA OVOG FUDU... Zivjela SDA.... Pa ko ka hahahahaah
rabodimis
Kakav si ti retardirani gradonacelnik prijetis javno vatrenim oruzjem.. glupi fudo bi zelio da bude gradonacelnik al privatni, da odgovara samo sebi.. ovakve spodobe samo u BiH-a mogu radit javni posao... Smrad par excellence...
GuiliDamou
Namazan vam je ovaj opasno, na faci mu se vidi, al opet ste krivi vi zenicani, ipak ste ga vi izabrali, nije sam za sebe glaso…
Samoiskreno
Gotov si pakuj kofere smeće jedno lazljivo
dinass
E.moj fudi,koja si ti ubleha ravno iz SDA pecnice
vedin
Moj fudo, ti si najveća stoka koju je iznjedrila SDA.
Dabul
Klošaru poštuj sporazum koji si potpisao 3 dana prije izbora i na čiji si račun postao gradonačelnik, nije ti ovo Uskoplje pa da možeš kako hoćeš , tražio si rat dobio si rat
mido1921
dinass
Fudina pudlice slabo si se sakrio iza 1921
CASIO
Trazio si rat, dobit ces ga.
AsmirM
Haha,rat u kojem Celik gubi ,znas li ti da cim prvo sranje naprave Robijasi njemu popularnost raste . On ce samo reci huligani zele da ispune necije interese na stetu gradana Zenice . Zapamti te ovo bice uskoro .
Secerko
Uvredljive, prijeteće i huškačke poruke???? Sta je ovdje uvredljive, prijeteće i huškačko??? I da ovo nisu pisali Robijaši vec zeleni gmazovi, spinovanje i to..
E.Car
Ovdje jedino ovaj Kasumović prijeti i to vatrenim oružjem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti