Katai: Ne smijemo kiksati protiv Borca

Fadbaler Zvezde o narednom meču

Katai: Ne smijemo kiksati protiv Borca

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde okreću se novoj utakmici nakon remija u 151. vječitom derbiju. Naredni meč play-offa za prvaka Srbije izabranici Grofa Božovića odigrat će u Čačku protiv tamošnjeg Borca. 

Svjestan važnosti idućeg meča je i fudbaler crveno-bijelih.

"Borac igra kvalitetan fudbal ove sezone. Ekipa koja nas je porazila u Čačku tako da je to razlog više kako bi se revanširali. Još uvijek ne znam da li ću igrati na poziciji krilnog napadača ili  na sredini terena", rekao je za tamošnje medije Aleksandar Katai.

Veznjak se osvrnuo i na protekli derbi meč.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Igrali smo dobro. Bolje izdanje smo pružili nego Partizan, trebalo je da dobijemo tu utakmicu. Ali to je fudbal idemo dalje", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi