Katalonski mediji ponudu Uniteda za De Ligta nazvali skandaloznom
(Foto: EPA)

Zanimljiv tekst

Katalonski mediji ponudu Uniteda za De Ligta nazvali skandaloznom

M. Šljivak

Katalonski mediji ponudu Uniteda za De Ligta nazvali skandaloznom

Katalonski velikan se odavno povezuje sa dovođenjem holandskog štopera Matthijsa de Ligta iz Ajaxa, ali se sve odlučio upetljati i tim sa Old Trafforda.

Crveni đavoli su iskoristili prekid razgovora o transferu između Barce i De Ligta i oni su se pojavili sa ogromnom ponudom sa kojom se ni Barcelona ne može nositi.

Tim sa Old Trafforda je za holandskog defanzivca spremio ponudu od 13.9 miliona eura po sezoni, a takvu ponudu mu ekipa Barcelone ne može ponuditi.

Također, spremni su ogroman dio kolača dati i njegovom menadžeru, kontroverznom Minu Raioli, koji je glavni čovjek zadužen za karijeru 19-godišnjeg fudbalera.

Mali problem predstavlja što je Raiola do augusta pod suspenzijom i ne može završavati poslove, ali sigurno je da će se naći način da se pregovori završe.

Nakon što se pojavila informacija o ponudi Uniteda za De Ligta, katalonski Sport je na zanimljiv način komentarisao istu.

Njihov tekst o ovoj ponudi nosi naslov: Skandalozna ponuda Uniteda za De Ligta!

Ipak, pitanje je je li baš toliki skandal u savremenom fudbalu ponuditi više novca za fudbalera, kao što to smatraju u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju će ipak konačnu odluku donijeti mladi fudbaler, a vidjet ćemo za koju opciju će se odlučiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi